Slecht ter been

Er zijn veel mensen die een functiebeperking hebben maar nog niet in bezit zijn van een eigen rolstoel. Zij zijn slecht ter been of hebben een niet zichtbare handicap. Winkelen of een lange afstand overbruggen is vaak niet mogelijk. Ook het langdurig staan wachten bij loketten of balies is zeer bezwaarlijk. Doelstelling van de stichting Handy-Car(e), Het beschikbaar stellen van duwrolstoelen e.d. om openbare gelegenheden beter toegankelijk te maken voor mensen die moeilijk lopen. Ook zij moeten makkelijker kunnen deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

Gemak

De Handy-Car(e) is speciaal voor dit doel ontwikkeld. Is dan ook extra sterk, kan niet kantelen bij in- en uitstappen, heeft een prima rijcomfort en ook de lekke band behoort tot het verleden.

Klantvriendelijk

Deze duwrolstoel met het bijgeleverde bord , waarop de tekst staat “ Slecht ter been Handy-Car(e) te leen” zal zeker op uw locatie niet misstaan. Sterker nog, uw maatschappelijke betrokkenheid wordt duidelijk zichtbaar, maar ook de klantvriendelijkheid wordt hiermee onderstreept.

De Handy-Car(e)

– Veilige instap

– Stoel extra sterk

Geen omkijken naar!

De stichting verzorgt het:

– Onderhoud – Reparatie en onderdelen inbegrepen.

– Vervanging bij verdwijning of diefstal.

– Aansprakelijkheid is bij de stichting ingedekt.

Tevens: Vrij gebruik van logo op eigen publicatie of reclame.

– Bevordert uw economische resultaat positief.

– Deelname wordt vermeld op de website van de stichting Handy

– Car(e), zodat men kan zien op welke locatie een stoel beschikbaar is.

– De stichting Handy-Car(e) is erkend als een tot Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en de stichting heeft geen winstoogmerk.

– De stichting wordt op professionele wijze beheert door vrijwilligers.