Service met maatschappelijke uitstraling

Slecht ter been

Steeds meer mensen hebben een functiebeperking, maar zijn nog niet aangewezen op een rolstoel.

Zij zijn slecht ter been of hebben een niet zichtbare handicap en zijn in een dusdanige conditie (b.v. astma-patiŽnten) dat zij geen lange afstanden kunnen overbruggen.

Ook het te lang staan bij loketten of balies is in veel gevallen voor hen zeer bezwaarlijk.

Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle a/d IJssel


Klantvriendelijk

Deze duwrolstoel met bijgeleverd bord, waarop de tekst ”Slecht ter been Handy-Car(e) te leen” zal in uw accommodatie zeker niet misstaan. Sterker nog, uw maatschappelijke betrokkenheid wordt duidelijk zichtbaar. Deze stoel draagt zeker bij aan de kantvriendelijkheid van uw organisatie of instelling.

Plaatsing van bord en stoel vindt uiteraard in overleg met u plaats.


Onderhoud & aansprakelijkheid

Stichting Handy-Car(e) neemt het onderhoud van de stoel voor haar rekening, zodat u verder geen omkijken heeft. Mocht u de stoel op de een of andere manier kwijtraken, dan zorgt de Stichting gratis voor vervanging. De stichting heeft een aansprakelijkheidsverzekering, zodat u geen enkel risico loopt.

Handy-Car(e) wordt niet aan particulieren geleverd.


Nestbaar (Ikea Hengelo)

Meerdere rolstoelen kiunnen gemakkelijk in elkaar geschoven worden tot een compacte rij.


Vrij gebruik van logo

Bij gebruik van de Handy-Car(e) mag u het logo in uw publiciteit vrij opnemen, zodat de lezer kan zien dat u deze service aanbiedt.


Aankondigingsbord

Een hoogwaardig bedrukt†perspex aankondigingsbord voor de bevestiging op een muur bij de standplaats van de stoelen kan worden meegeleverd.

Aankondigingsbord

© RL 2022